PREGLED stanovanjsko in večstanovanjsko prezračevanje

Stanovanjsko in večstanovanjsko prezračevanje

Prezračevanje v stanovanjskih hišah

Za novogradnje in sanacije.

Naši prezračevalni sistemi so primerni za stanovanjske površine od 50 do 400 m² v pasivnih ali nizkoenergetskih načinih gradnje, v novogradnjah in sanacijah obstoječih objektov. Naše vlažilne naprave so posebej higiensko certificirane. PICHLER kompaktne prezračevalne naprave so testirane in certificirane v Passivhausinstitut Darmstadt, Nemčija.

Za ogled klikni sliko!

Komfortno prezračevanje

Za večstanovanjsko gradnjo.

Z novo razvitim Pichler-sistemom optimizacije krmilimo dovodne in odvodne ventilatorje v centralnih prezračevalnih napravah, situaciji in potrebam primerno. Z energijsko učinkovitim in optimiranim obratovanjem naprave lahko preko MP-Bus adapterja krmilimo do 128 regulatorjev pretoka posamezno indeksiranih in med seboj neodvisnih.
Osnova tega potrebam in situaciji primernega sistema je nastavitev loput regulatorjev pretoka. Pri tem vzamemo referenčno vrednost med najbolj odprto loputo regulatorja pretoka v cevnem razvodu z minimumom padca tlaka. Poraba električne energije ventilatorjev se občutno zmanjša. Zaradi nizkih emisij hrupa na loputah regulatorjev pretoka tako povečamo ugodje za uporabnika. Nekoč običajna predregulacija se tako več ne uporablja.

Za ogled klikni sliko!